Efectele negative alerga distante mari

Dacă între torrent bune craciun bine ati venit la maraton, sau chiar ceva mai mult cargadito de kilometri, gândiți-vă de două ori. Și aceasta nu numai din cauza oboselii, ore, ce ai de gând să fure de formare sau de cheltuielile pe Papuci. foto13Alergatul pe distanțe lungi, are consecințe pentru organism. Nu vă faceți griji, dacă moștenirea ta-de a ieși la o alergare de ceva timp, în week-end.

Aici vorbim despre ceea ce în jargonul runner numit machacas: maratonianos în sus, ceea ce înseamnă că acești bărbați și femei empecinados pista de flip 42 de km și mai mult. În Spania există curse această clasă, cât de Mare Trail Peñalara, Madrid, Segovia, în cazul în care participanții au loc, la mare distanță, de multe ori într-o singură zi (și nu oricine a lua o pauză de la oră la oră și care împiedică numai a lor, nevoile fiziologice). În orice caz, efectele sale sunt îngrijorătoare. Un semn de exclamare: – i transfer la turație mică sau moderată reduce riscul de mortalitate cu 30%, potrivit Journal of the American College of Cardiology. Aici vorbim, că merge în mâini…

  1. Se micșorează creierul

Da, ai citit corect. Oamenii de stiinta de la clinica Universitară din Ulm (Germania) monitorizaron la 44 de participanți în 2009 Trans Europe Foot Race, cursa, din Italia până în Norvegia. În total, de mers pe jos de 4500 de km, în termen de 64 de zile. După șase ani analizând rezultatele, conducătorul studiului, medic-radiolog Uwe Шютц, a prezentat concluziile sale în decembrie Anual de Congresul de Radiologie. La intrare, s-a dovedit că masa lui este encefálica o scădere de până la 6,1%, în principal din utilizată pentru a vizualiza. Nimic ireversibilă în opt luni, a revenit la dimensiunea lor originală. „În ciuda leziuni ale creierului ca urmare a stresului catabolice pentru ультрамарафона, diferențele corespund procesul de adaptare și reversibile. Nu există nici un prejudiciu pe termen lung”, explică medicul. Și subliniază că această reducere a materiei cenușii poate fi legat de faptul că, având în vedere monotonia uita-te întotdeauna înainte, mai multe zile la rând, creierul „ia aproximativ minivacaciones”.

Partea de cercetare, prezentate la ultimul Congres Anual de Radiologie, unde oamenii de stiinta de la clinica Universitară din Ulm au arătat pierderea masei creierului, după o lungă carieră (și restaurare ulterioară).

Partea de cercetare, prezentate la ultimul Congres Anual de Radiologie, unde oamenii de stiinta de la clinica Universitară din Ulm au arătat pierderea masei creierului, după o lungă carieră (și restaurare ulterioară).

Un studiu nou arată că alergătorii pe distanțe lungi, și așa știa deja. „În timpul alergării atât de intens, și mai mult, când deja oboseala, pleacă într-o „viziune de tunel”, fără abia conștient de faptul că el laterale. De fapt, pur și simplu se înregistrează locuri, în cazul în care ea are loc. Dacă ați terminat cursa duc din nou pe același traseu, poate fi, astfel încât să vedeți lucruri care nu recordabas”, – a declarat Israel Pinto, un antrenor personal triathletes, kotor nevoie.

  1. Cartilajul devine ridicol

Pista distruge articulatiile, genunchii și picioarele. Aceasta mantra, care se repetă fizică, antrenori și medici, care dețin arde de pantofi pe mai mulți kilometri. Шютц și echipa sa au descoperit că aproape toate articulațiile, genunchii, picioarele și gleznele sunt supuse degradării în primii 1.500-2.500 de km de alergare. „Dar de testare în etapele ulterioare au arătat că cartilaj glezna si picior regeneraban în timpul carierei”, – spune om de știință. Ceva similar s-a întâmplat cu țesuturile moi. „Tendon a fost o creștere semnificativă a diametrului. Desigur, piciorul omului este de a fugi”.

  1. Se pierde agilitate în timpul cursei

Există ceva ce se poate. Știu de la bunica și, de asemenea, corpul uman. „Pentru a pune corpul în astfel de eforturi, de glucoză și oxigen merg pe toate muschii pentru a curse de cai. În creierul vine, este pur și simplu pentru a menține viața lor, dar nu în scopul de a în mod clar de inteligență”, – avertizează Pedro Luis Валенсуэла, physiologist antrenament pe forum, specialisti, legate de sport Fissac. Nu intreba de probleme de algebră și o listă de regi gata de maratoniano pentru a se menține în viață.

foto14

  1. Puteți vedea fantome

Culcă toată ziua să alerge pe munți și, în cele din urmă, chiar și pietrele-i susurrarán melodii. Eu nu sunt nebun. Este normal să sufere de halucinații. În ultracampeón Scott Yurek, în cartea sa” jogging, Jogging, live – (Versiunea Tema de Azi), susține că a văzut, ca o masina de aproape atropellaba în șanț, fotograf inexistent după mai multe ore de numărul de pași. „Atunci când depășește 20 de ore funcționează cu ușurință a venit ceva nedumeriri. Mai ales dacă te duci în domeniu, cu ușurință, și puteți să-l pune în stand-by pentru a economisi energie”, mărturisește sportivul munții poloniei, Kilian Jornet.

  1. Există o deteriorare a mușchilor și rinichilor

Pentru a nu-alergători CK-este prescurtarea de la Calvin Klein. Toate maratonianos știu că arată teribil ck. „E enzima, care se localizează în mușchi, și servește pentru a afla energia. În momentele de mare tensiune musculară, de exemplu, pentru a rula un maraton, cu lacrimi în mușchi, care duce la o filtrare CK în fluxul sanguin. La sosirea la rinichi poate provoca leziuni renale, rareori sub numele de necroza acută a mușchilor scheletici”, spune Валенсуэла. „De rinichi, de asemenea, pot suferi, dacă nu hidrateaza, este convenabil, deoarece aveți nevoie pentru a filtra sângele mai gros”.

  1. Accelerează oxidarea

Poate credeți că acest „stres oxidativ” este mandanga industria cosmetică, pentru a vinde crema de riduri. Nu este așa. Corpul uman, în prezența oxigenului formează radicalii liberi, iar acest lucru duce la oxidare. De fapt, pielea se micsoreaza si muschii riscul de a obține rănit. „Respira intens broker consumă mai mult oxigen. Acest lucru creează radicali liberi, cu riscul de suprasarcină și oboseala musculară. Cum să le neutralizeze? Antioxidantii. Există două tipuri: endogene și exogene (suplimente alimentare). Primele sunt enzime care organismul produce. Antrenamente, organismul se adaptează, și veți învăța să creați mai multi antioxidanti. În opinia mea, există diverse, să se antreneze cu capul, și de a recurge la suplimente numai în cazul în care bara de spațiu. Ca o completare, pentru că acest lucru împiedică organismul pentru a crea propriile antioxidanti”, ilustrează Pedro Luis Валенсуэла.

  1. Scade motilitatea spermatozoizilor, dar sexul este un lucru bun)

La deformare sunt marcate de o mulțime de mile pe săptămână, nu numai de a arde calorii. Numeroase studii au avertizat că, de asemenea, reduce numărul de spermatozoizi și motilitatea spermei. Cu alte cuvinte, musca medalia de finisher la finalul maratonului poate afecta negativ fertilitatea la bărbați. Cu toate acestea, un studiu realizat de Departamentul de Antropologie Biologică la Universitatea Cambridge, 542 participanții la maraton, la Nottingham, am ajuns la concluzia că cei cu o marcă înregistrată a fost mai mult testosteron. Ca urmare, acestea sunt cele mai bune iubitori și cele mai dorite femei (acest lucru a fost făcut numai cu bărbați). Explicație: în antichitate alimente de calitate, mai mult de lucrat și pe un timp mai lung. Și a vrut Campion: maratonianos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *