Efectul de curse de cai de timp

foto15Cât de mult importanța dai exerciții în dvs. de zi cu zi? Pentru a atinge greutatea ideala, ce cauți, trebuie să știți câteva cheie pentru a atinge obiectivul: alimentația corectă și exerciții fizice în mod regulat. Dar, în plus, dacă ești tu, de antrenament, timp, înainte de a fi încă o mulțime de avantaje, fizice și psihice, vom explica mai jos.

Efectul de curse de cai pe oră

Principalele avantaje curse de cai de timp sunt:

  • Îmbunătățește starea de sănătate și probleme de tensiune și disconfort.
  • Mintea ta se elibereaza, si te vei simti mai bine cu tine.
  • Îmbunătățește și întărește inima, pentru că pereții engrosan și camere de creștere, pentru a pompa mai mult sange. Ele reduc probabilitatea că aveți un atac de cord (de până la 20%) față de o persoană, un stil de viata sedentar.
  • Corpul tau arde de grăsime , pentru a obține energie, astfel încât să puteți pierde în greutate. Ai худеете, și nivelul de grăsime din organism scade.
  • Muschii cresc și sunet.
  • Articulațiile de mai neclară și flexibil.
  • Oasele sunt extrase cu ușurință.

Running prevendrás boli, cum ar fi boli ale sistemului cardiovascular, hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip 2 și de eventualele lovituri.

Pista îmbunătățește reacția la durere, potrivit unor studii efectuate în Austria, oameni care au fugit de 30 de minute de două zile. În plus, reduce dureri de cap.

CE, CÂND ȘI CÂT DE MULT TREBUIE SĂ LUCREZE?

Dacă veți rula, pentru a îmbunătăți rezistența aerobă, nu are într-o anumită perioadă de timp, și dacă o faci pentru antrenamente anaerobe rezistenta, mult mai bine de 18 ore,până aproape de apusul soarelui.

Dacă doriți să-și piardă grăsime, dvs. cel mai bun timp pentru jogging este seara, când metabolismul începe să scadă. Pista accelerează metabolismul, pentru a continua să consume energie chiar și după antrenament. Ceea ce este important este că faci progrese.

foto16

Se recomandă că veți începe treptat, adică în primele câteva zile, du-te de mers pe jos de ritm, pentru a face loc pentru antrenament bun. Pentru a ajunge de-a lungul timpului, necesitatea de a crește treptat sarcina de, dar întotdeauna, treptat, și, fără exagerare.

Un studiu recent publicat în American College of Cardiology a arătat că lucra mai mult de patru ore pe săptămână poate fi la fel de periculos pentru sănătate, cum să conducă un stil de viata sedentar. În studiu, se recomandă să alerge nu mai mult de trei ori pe săptămână în același ritm, nu depășește opt kilometri pe oră.

CUM DE A ÎNCEPE A ALERGA ORĂ

Se recomandă să înceapă în prima zi de mers pe jos de 10 minute, într-un ritm bun, după un moment de progres si una din spate. Da, până la patru serii, și 10 finale de minute de mers pe jos într-un ritm bun încă o dată, pentru a colecta lucruri.

De câteva zile putem trece, crescând treptat până la sosirea la mijlocul lunii cu 10 minute de alergare și 5 din seria de patru minute de funcționare continuă, dar întotdeauna fără a strecurat corpul și nu a alerga mai mult de o oră.

În plus, înainte de a începe să facă acest lucru, a petrecut câteva zile numai merge, mai ales dacă aveți un stil de viață sedentar, pentru a se adapta la o nouă activitate. Pe de altă parte, de mers pe jos vă pregătiți corpul și grupe de muschi, pentru a lucra cu un risc mai mic de accidentare.

De asemenea, un plus de bun pentru a practica în running-exerciții pentru potenta cardiovasculare ca body combat, distractiv si exercitii intense, urmărind, de fapt, sub ritmul muzicii, practica tot felul de exerciții pentru revitalizarea zonelor corpului.

Am văzut că se recomandă în cazul în care este recomandat să alerge o oră, și au verificat că totul este bine întotdeauna, că este potrivit pentru dumneavoastră condițiilor fizice, și scopul, nu-i așa? Dar amintiți-vă, este important, de asemenea, că сообщайся tău an, o mulțime de apă, și unele dintre următoarele produse Siken, care vă va ajuta să atinge obiectivul dvs. și pentru a rămâne în formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *